jueves, 19 de abril de 2007

Ciutadans a Mataró i el Maresme

Ciutadans presenta una llista jove i amb polítics no professionals.

Guillermo Fernández encapçala una candidatura seguit per l'empresari Álvaro Ruiz i l'administrativa Imma Pérez.

Una llista formada per polítics no professionals. Així serà la llista que concorrerà a les eleccions municipals sota les sigles de Ciutadans, partit de la ciutadania, i que encapçala l’empresari Guillermo Fernández. Al seu darrera se situen Àlvaro Ruiz, de 30 anys i empresari del sector nàutic, mentre que en el tres hi va Imma Pérez, administrativa de 35 anys. Segons un comunicat emès per la formació, la llista és “tan heterogènia com és la població de Mataró”, amb persones de diversos sectors econòmics i socials. La formació ha optat pels polítics no professionals davant el desencant de moltes persones “que creuen que estan per sobre del nivell dels seus polítics”. Dels membres de la llista destaca també la joventut, ja que la mitjana d’edat de les persones que ocupen els deu primers llocs és de 38 anys.

L'objectiu de Ciutadans en les pròximes eleccions és el de convertir-se en “un nexe entre la gent i l'Ajuntament”. En aquest sentit, Ciutadans considera “vergonyós” que Mataró sigui “el municipi on s'hagi fet menys vivenda protegida” i per això ja ha anunciat que centrarà el seu programa en les polítiques d'habitatge part de les seves propostes electorals a Mataró. Ciutadans també ha criticat 'l'arrogància' amb l'afer de Can Fàbregas i ja ha mostrat públicament el seu suport a la plataforma ciutadana que lluita per la preservació de la fàbrica.

La formació va aprovar dilluns passat la llista que es presentarà oficialment el proper dissabte dia 21 en un acte que tindrà lloc a Barcelona, en el qual es donarà a conèixer els candidats de la vuitantena de llistes que Ciutadans presentarà als comicis del 27 de maig. L’acte tindrà lloc al Barcelona Teatre Musical i estarà presentat per l’actor Toni Cantó.

CapGros.com

 
Els candidats maresmencs de la formació es presentaran dissabte al Barcelona Teatre Musical.

Ciutadans-Partit de la Ciutadania es presentarà a les eleccions municipals del 27 de maig a 11 localitats del Maresme.

Les poblacions on Ciutadans ha aconseguit formar candidatura son Mataró, Vilassar de Mar, Montgat, Tiana, El Masnou, Premià de Mar, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar i Sant Cebrià de Vallalta.

Aquest dissabte es farà l’acte oficial de presentació de tots els caps de llista de Ciutadans, -entre els que hi haurà els de les candidatures del Maresme- a l’antic Palau dels Esports, actual Barcelona Teatre Musical de Barcelona.

GumInfo.com
 

No hay comentarios: