miércoles, 18 de abril de 2007

Miguel del Amo, candidat a l'alcaldia de L'Hospitalet

Ciutadans ha presentat la seva llista electoral per a les pròximes eleccions municipals. El cap de llista és Miguel del Amo, un periodista que resideix a Pubilla Cases. L’acte de presentació dels candidats va comptar amb la participació del president de Ciutadans i diputat al Parlament de Catalunya, Albert Rivera.

Del Amo va explicar que l’eix central serà treballar pel bilingüisme. El candidat de Ciutadans considera que cal que l’administració sigui bilingüe 100 per 100 i que no es penalitzi al comerços que no fan servir el català.

Aquesta formació també considera que cal un major control de la despesa pública. “Proposem auditories externes cada any”, va dir del Amo. En aquest sentit, Rivera va afegir que cal reduir la inversió en propaganda institucional i treballar per l’eficàcia de l’administració pública.

Ciutadans també aposta per limitar els mandats municipals a 8 anys i per canviar la llei electoral per permetre les llistes obertes.

D’altres propostes que volen impulsar en els diversos municipis en què es presenten són lluitar per aconseguir més recursos i més autonomia per a les ciutats i treballar per la seguretat i el civisme. “Proposem la figura del policia escolar, que vetlli per la seguretat en l’entorn dels centres escolars”, va dir Rivera.

Miguel del Amos i Albert Rivera van coincidir en que esperen aconseguir dos regidors a L’Hospitalet. “A les passades autonòmiques vam aconseguir el 5% dels vots a la ciutat. Ara, ens coneixen més i també sabem que en aquestes eleccions vota més gent”, va explicar Del Amo.

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va explicar que en un principi pensaven presentar candidatures a 40 ciutats i al final presenten més de 80 candidatures.

Pel que fa als actes de precampanya, el 21 d’abril presentaran les diferents llistes electorals de tota Catalunya. El dia de Sant Jordi, llegiran un manifest reivindicant que el 23 d’abril com a de tos els catalans. I el 28 d’abril tenen prevista una concentració a favor del bilingüisme.

No hay comentarios: