lunes, 30 de abril de 2007

Ciutadans de Mataró acusa l’alcalde de falta de respecte als mataronins

La formació critica el que considera una “marató d’inauguracions i actes de propaganda partidista” els diferents actes públics que Antoni Baron ha realitzat els darrers dies.

En un comunicat emes per Ciutadans de Mataró, la formació denuncia que “fa un parell de mesos l´alcalde de Mataró va començar una marató d´inauguracions, actes de propaganda partidista, visites a obres, col·locacions de primeres pedres o organització d’exposicions que promocionen el que fa l´Ajuntament”.

Com a exemple, Ciutadans esmenta la inauguració del Parc del Mar, el centre d’informació per recursos per a les dones, la reurbanització del carrer Damià Campeny, la reurbanització de la Avda. Amèrica, el pavelló Maria Teresa Roca, l’aparcament de la escola Bressol Els tres menuts, les col·locacions de la primera pedra del CAP de la Llàntia o del Tecnocampus, l’exposició “Gràcies, fem un bon equip”, entre d’altres.

En el comunicat, Ciutadans critica especialment el fet que la visita recent del president de la Generalitat, José Montilla, “que s’havia previst com una visita institucional a Mataró es va convertir en un acte descaradament electoralista”.

La formació lamenta el cost que aquests actes han representat per als ciutadans i ho posa com a exemple del distanciament que experimenta el govern municipal envers els problemes reals de la ciutadania.

GumInfo.com

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé, ahir EL PERIODICO s'escandalitzava per l'utilització d'un cotxe oficial del grup parlamentari Ciutadans, per asistir a un acte oficial. Una pagina sencera!

A part de que seria interessant que s'ens dongués un explicació d'aquest fet , en tot cas nimi,als afiliats i simpatitzants, es vergonyós que el PSC utilitzi al PRESIDENT de manera descaradament electoralista i que d'això no s'en informi res.

El PERIODICO no hem d'oblidar-ho té un director que es diu NADAL i que té un germanet Conseller.

Anónimo dijo...

En efecte, el Sr. Montilla fa visites institucionals a poblacions que desprès esdevenen actes electoralistes.

El que va fer el PSC a Mataró va ser vergonyós.

soypacense dijo...

Y el Zapatero utiliza medios aéreos del Ejercito para sus desplazamientos, y que?

Mientras siga siendo votado por el pueblo que mantiene los gastos, se sentirá respaldado para cuantos desmanes les apetezca hacer.

Como en otro orden de cosas, prohibir hablar de corrupción e investigar a los fiscales, mientras dure la campaña de las municipales, claro como anda el Pepiño Blanco y mas gente del PSOE involucrados, pues nadie habla y asunto cerrado.

No se ni como aún vota los cerca del 40% del censo en las urnas.