viernes, 25 de mayo de 2007

Ciutadans s'ofereix com "la tercera Espanya" entre PSOE i PP

Ciutadans ha omplert la carpa instal·lada al zoològic de Barcelona per a celebrar el seu acte de final de campanya, en el que han participat, entre d'altres, els tres diputats que té la formació al Parlament -Rivera, Domingo i Robles-, la candidata a l'alcaldia de la capital catalana, Esperanza García, els números dos i tres de la llista, -Mari Luz Guilarte i Julio Villacorta- i diversos intelel·lectuals com Arcadi Espada o Francesc de Carreras. Altres personalitats com Iván Tubau o Xavier Pericay han assistit també al míting, però no han pronunciat cap discurs.

Durant els parlaments hi han hagut constants referències al fet de constituir-se com una tercera vía a Espanya, entre el PP i el PSOE. D'aquesta manera, Robles ha recordat que Ciutadans vol esdevenir "un partido para toda España que nos devuelva la ilusión de estar en un país que es hermoso y que nos lo han estropeado los nacionalistas", a més de manifestar també que "en España se necesita un partido bisagra". Per la seva banda, el diputat José Domingo s'ha mostrat convençut de que el projecte de Ciutadans "es lo que necesita España" i s'ha felicitat de que, tot i que "hace unos dias todos nos daban por muertos, pero hemos resurgido cual ave fénix".

D'altra banda, el catedràtic en Dret Constitucional, Francesc de Carreras -l'únic que ha parlat en català-, ha lamentat que "Zapatero és un desastre, el pitjor president que ha tingut la democràcia espanyola", tot i deixar clar també que "el PP es tot menys oposició intel·ligent". En aquest sentit a criticat que "després d'aquest procés de pau" iniciat pel govern central "ETA tornarà a estar als Ajuntaments del País Basc i Navarra". Finalment, Arcadi Espada ha manifestat que "desde hace 25 años Cataluña solo envia mensajes negativos a España" i ha apostat per un "partido que constituya la tercera España y que habrá salido de Cataluña".

e-noticies

1 comentario:

Anónimo dijo...

No hi a cap vídeo de l'acte?