viernes, 18 de mayo de 2007

El debat dels candidats, divendres a TV3

Aviu divendres, TV3 i Barcelona Televisió emetran en directe l'únic debat en campanya dels cinc candidats a l'alcaldia de Barcelona dels partits que actualment tenen representació en aquest consistori.

El debat, de 90 minuts de durada, es realitzarà en directe des dels estudis de Barcelona Televisió i s'emetrà simultàniament per les dues cadenes a partir de les 21.45, amb Josep Cuní com a moderador.

L'emissió del programa s'oferirà també en directe per Catalunya Ràdio i COM Ràdio, i també es podrà seguir a través de les webs de TV3, de Barcelona Televisió i de l'Ajuntament de Barcelona, www.bcn.cat.

TV3.cat

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Por supuesto, faltará la candidata de Otros...
la Esperanza de Barcelona

Anónimo dijo...

Por utilizar símiles médicos .


Empezamos antes de la autonómicas como un leve picor , molestábamos , pero no éramos peligrosos , éramos insignificantes para el resto de partidos .


Depués de los tres representantes en el parlament , ya somos una erupción de urticaria , poco peligrosa , pero con unas cremitas y antihistamínicos ( negándonos el acceso a los medios ) , solucionado

Siguen sin tenernos en cuenta .


Compañeros , si triunfamos estas locales , nos convertiremos en ATAQUE DE ASMA y ya les será imposible taparlo con cremitas y antihistamínicos , necesitarán broncodilatadores y eso ya empieza a poner en serio peligro la calidad de vida de enfermo .

Anónimo dijo...

A ver, si no teneis representación ¡que esperáis!

Lo que no es honesto es que digáis "queremos que nos saquen" pero sin embargo obiveis al resto de candidaturas que se presentan por Barcelona que no tienen representación.