domingo, 13 de mayo de 2007

C's demana el vot en blanc en els municipis on no presenta candidatura

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía, concorre per primera cop a les eleccions municipals, presentant més de 80 candidatures en poblacions de tot Espanya. Ciutadans és un partit jove i limitat en quant a recursos econòmics i mitjans tècnics i personals, fet que provoca que “no ens haguem presentar candidatures en tots els municipis que hauríem volgut, que són tots”.

En conseqüència, molts dels nostres afiliats i simpatitzants i, en general, tots aquells ciutadans audaços que estan disposats a votar a Ciutadans, però que estan sensats en poblacions on el “nostre partit no presenta candidatura, es veuran privats de la possibilitat de votar una llista del nostre partit”.

Per aquest motiu, ciutadans proposa als seus votants sensats en els llocs “on no presentem candidatura, que exerceixin lliurement el dret a sufragi que reconeix la Constitució espanyola votant en blanc”. A més, del seu valor simbòlic, és una manera de què els ciutadans que van donar el seu suport a C’s en les passades eleccions autonòmiques no perdin el costum de votar C’s i de què els nous votants trobin en “el nostre partit la referència que buscaven”.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Y por qué no votar por el Partido Popular o por Plataforma per Catalunya? Aunque no coincidan al 100%, si es una forma de hacer avanzar ideas similares aunque no sea de forma directa.

Anónimo dijo...

Vaya, acabo de leer un comentario de uno que decía que C's no se diferencia en nada del PSC, y ahora éste...

Endevant Ciutadans!!

Anónimo dijo...

Se escribe Endavant. A ver si la inmersión va a ser necesaria de verdad.

juas juas juas juas