viernes, 4 de mayo de 2007

Concentración por el bilingüismo institucionalMañana sábado día 5 de mayo, a las 11 de la mañana, se celebrará en la Plaza Universidad de Barcelona un acto de C's a favor del bilingüismo.

Participarán Albert Rivera, Francesc de Carreras, Félix Ovejero, Antonio Robles, Pepe Domingo, etc.

» Ver información completa

» Ver noticia en La Vanguardia

8 comentarios:

mercè segona dijo...

Demà hem d'omplir la plaça Universitat de ciutadans reicifdiacnt el dret a utilitzar qualsevol de les dues llengües oficials amb toda llibertat.

Català Si i castellano también!

mercè segona dijo...

reicifdianct NO

reividicant SI

Anónimo dijo...

Me encantaría ir con mis hijos, pero sinceramente despues de los ultimos altercados y amenazas ¿habrá seguridad?

Anónimo dijo...

Por supuesto que habrá seguridad: seguridad ciudadana. Tampoco hay que hacerse la víctima con el tema de las agresiones, no hay qu exagerar. hay que ser prudente y condenarlas duramente pero no hay que ser quejica.

¡Venga Vd. con sus hijos y hasta con su tia!

Anónimo dijo...

Venga... a ver si somos capaces de cortar la Gran Vía ... de les Corts Catalanes y así nos hacemos oír y ver en TV3 por ejemplo.

Anónimo dijo...

Això, defenseu les vostres dues llengües: l'espanyol i el castellà, que estan amaneçadíssimes. A Catalunya ningú les entén, no passa com el català que tothom l'entén, i si ets catalano-parlant, mai has de canviar d'idioma per fer vida normal. Els únics bilingües són els castellanoparlants, que a més a més estan perseguits, és clar, tots els mitjans de comunicació estan en català, tota la premsa, tot el cinema doblat, tot el cinema subtitolat, tos els productes d'oci.
En fi vivim envoltats d'una invasió catalana que s'ha de suprimir. Volem bilingüisme: defensem el castellà i l'espanyol també.

PD1: Visca ESPANYA, visca la COPE, visca el BOADELLA ( i les super-subvencions que li dóna l'Esperanza Aguirre).

PD2: Utilitzar el cotxe oficial per part de l'alcaldable de Barcelona , de l'ex-PP Rivera, per anar a fer actes de pre-campanya al Fòrum, no és mlaversació de diners públics, perquè tot es va fer pel castellà, i per la unitat de la nació espanyola.

PD3: Gràcies C's per ser juntament amb Plafaforma per Catalunya, i Falange, els únics partit no identitaris.

Anónimo dijo...

para el de arriba, has acabado de berrear ya?

Anónimo dijo...

Los reaccionarios, los totalitarios, son los nacionalistas uniformadores y monolingües.

Libertad!