sábado, 5 de mayo de 2007

Tots amb les candidatures de Girona

Contra la intolerància, CORATGE CIUTADÀ!

La formació política Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ha tancat llistes en, almenys, cinc poblacions de les comarques gironines, segons ha confirmat el partit. Així, a més de la ja coneguda de Blanes, Ciutadans també presentarà llistes a Girona, Figueres, Castell-Platja d´Aro i Vidreres. Unes llistes que compten, en alguns casos, amb membres que ja havien concorregut en altres eleccions i que n´hi ha un ex del PP i un altre d´ICV. La llista de la capital gironina estarà encapçalada pel coordinador del partit a la demarcació, Mateo Padilla. A la capital altempordanesa, el partit comptarà en el número tres amb el cap de llista del Partit Popular per Fortià en les anteriors eleccions municipals i que, el 1999, va formar part d´una tercera formació política anomenada Trabajadores Públicos Rebotados.

A la llista de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía per a Girona, comptarà en els tres primers llocs amb persones que ja van concórrer a les darreres eleccions autonòmiques sota les sigles d´aquest partit per a la circumscripció de Girona. Així, Mateo Padilla -40 anys i tècnic industrial -era el número tres; Esmeralda Ubeda de la Casa -47 anys i llicenciada en Ciències Químiques- repeteix posició en el segon lloc; i Antonio Alejandre -59 anys, mestre i resident a Canet d´Adri-, que a les eleccions al Parlament va ser el número quatre, a les municipals serà el tres per Girona.

Pel que fa a Figueres, la llista estarà encapçalada per Alfonso Ariño -41 anys, originari de Saragossa i funcionari de Justícia-. El segon lloc l´ocuparà Mateo Mancera -47 anys, extremeny de naixement i funcionari- i el tercer serà José Antonio Llopart -nascut a Barcelona fa 34 anys, és funcionari de presons. Aquest últim ja té experiència en la política i en eleccions: a les municipals de 2003 va ser cap de llista del PP a Fortià i, el 1999, a les eleccions al Parlament, era el número 15 de la llista de Trabajadores Públicos Rebotados.

Al municipi baixempordanès de Castell-Platja d´Aro, el cap de llista és Martí Palahí, de 60 anys, director d´una delegació d´una empresa francesa i número dos de la llista d´Iniciativa per Catalunya els Verds en les municipals de fa quatre anys. El número dos és César Pérez, de 53 anys i arquitecte, i el tres és Manuel Hidalgo, de 45 anys i professor d´educació física.

A Vidreres, encapçala la llista Luis Heredia, constructor de 48 anys; el dos és Josep Borrell, metal·lúrgic de 57 anys; i Antonio Pou, restaurador de 62 anys. Com ja va informar aquest diari, els tres primers llocs de Blanes els ocupen Sònia Pérez, Carmen Zurutia i Rebeca Alcántara.

Diari de Girona

No hay comentarios: